Loading Icon
ENGLISH

ماموریت و چشم انداز ما

 
شرکت لبنیات پاک آرا می کوشد تا در میان شرکت های پیشرو در صنعت مواد غذایی در جایگاه عالی باشد. ما با تخصص و تعهد ارائه محصولات با کیفیت بالا و در شان هموطنان عزیزمان را تولید و عرضه میکنیم . ما سلامتی را به شما هدیه می کنیم.

شیر

شیر مایعی خوراکی است که توسط غدد پستانِ پستانداران تولید می‌شود. شیر غذای اصلی نوزادان را تشکیل می‌دهد که هنوز توانایی گوارش غذاهای گوناگون را ندارند. هنوز توانایی گوارش غذاهای گوناگون را ندارند.

مشاهده محصولات این دسته  
شیر
 

دوغ

دوغ در گذشته یکی از فراورده‌های جانبی کره محسوب می‌شد. برای تهیهٔ آن، ابتدا ماست پرچرب را با آب رقیق می‌کردند، سپس با استفاده از مشک، چربی آن جدا شده و باقی‌مانده به‌عنوان دوغ مصرف می‌شد. امروزه با تغییر در روند تولید کره به لحاظ تکنولوژی، روش تولید دوغ نیز به‌عنوان نوشیدنی تخمیری شیری تغییر یافته است. تولید صنعتی دوغ بدون گاز و دوغ گازدار در ایران سابقه‌ای بیش از چهل سال دارد و با توجه به نحوه تولید این فراورده، می‌توان آن را به انواع زیر تقسیم کرد: دوغ، دوغ گازدار، دوغ حرارت دیده بدون گاز، دوغ حرارت دیده گازدار.

مشاهده محصولات این دسته  
دوغ
 

ماست

ماست یکی از انواع لبنیات است که از تخمیر شیر توسط نوعی باکتری به نام لاکتوباسیلوس حاصل می‌شود. از هر نوع شیری برای تهیه ماست می‌توان استفاده نمود؛ اما ماست‌های امروزی را اغلب از شیر گاو تهیه می‌کنند.

مشاهده محصولات این دسته  
ماست
 

پنیر

پَنیر یکی از گونه‌های لبنیات است که بطور گسترده‌ای در صدها نوع مختلف از شیر تهیه و در اکثر نقاط جهان مصرف می‌شود. پنیر را از دَلَمَه‌شدن شیر، معمولاً شیر گاو، گاومیش، شتر٬بز و گوسفند تهیه می‌کنند. شیر از طریق کشت باکتری‌ها ترش (اسیدی) می‌شود. سپس با اضافه شدن آنزیم Rennen (مایهٔ پنیر) و یا یک جایگزین (مانند اسید استیک یا سرکه) دَلَمَه می‌شود و شیر بسته‌شده و آب پنیر بدست می‌آید. بیشتر پنیرها در درجه حرارت پخت‌وپز ذوب می‌شوند.

مشاهده محصولات این دسته  
پنیر
 

خامه

خامه یا سرشیر یکی از فرآورده‌های لبنی است که از چربی شیر که در لایه‌های بالای شیر پیش از هموژنیزه کردن تشکیل شده گرفته می‌شود. در شیر هموژنیزه نشده نیز لایه سبک چربی به مرور زمان در بالای شیر تشکیل می‌شود. در گذشته تهیه این فراورده نیازمند ساکن نگهداشتن شیر بود تا ذرات چربی بر روی سطح شیر تجمع یابند و جمع کردن آنها روش ساخت سرشیر بود ولی امروزه با استفاده از روش سانتریفوژ و بوسیله دستگاه سپراتور چربی از سایر اجزاء شیر تفکیک می‌شود.

مشاهده محصولات این دسته  
خامه
 

کره

کَره در اصل روغنی است که از خامهٔ شیر یا دوغ می‌گیرند. کره روغن ناگداخته و چربی‌ای است که از چرخ‌کردن شیر در چرخ‌های کره‌گیری به دست می‌آید. کره از منابع مهم انرژی و ویتامین A است و معمولاً در وعده صبحانه مصرف می‌شود. و همچنین در زیست‌شناسی در گروه لیپید‌ها قرار می‌گیرد. لیپید همان چربی است که آزاد شدن انرژی آن در بدن بیشتر از سایر مواد به طول می‌انجامد.

مشاهده محصولات این دسته  
کره
 

شرکت لبنیات پاک آرا سنندج

مجموعه لبنی پاک آرا با برندی معتبر، ارائه دهنده سبد کامل فرآورده های سالم، باکیفیت و رقابتی، بهترین انتخاب مشتریان و فعال در بازارهای ملی و فرا ملی است.
مجموعه لبنی پاک آرا به عنوان عضوی از گروه لبنیات پاک در راستای ارتقاء سلامت جامعه و افزایش سرانه مصرف فرآورده های لبنی با اتکاء به تقریباً سه دهه تجربه، برخورداری از کارکنان مجرب، برند معتبر و تکنولوژی روز، فلسفه وجودی خود را تولید و عرضه محصولات متنوع و سالم با رعایت استانداردهای بهداشتی، کیفی و زیست محیطی دانسته و تلاش می کند تا با فعالیت در بازارهای ملی و فراملی رضایت مشتریان را توامان با منافع صاحبان سهام تامین نماید.