دریافت نشان ایمنی و سلامت برای محصول پنیر کم چرب پروبیوتیک پاک آرا

وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نشان ایمنی و سلامت را به شرکت‌هایی اعطا می‌کند که مطابق با دستورالعمل های لازم نشان ایمنی فعالیت می‌کنند. معیارهای دریافت این نشان عدم وجود مواد افزودنی شیمیایی و مصنوعی، حداقل میزان کالری، کاهش عوامل خطر در مواد غذایی مانند اسیدهای چرب ترانس، قند و نمک، استفاده از مواد افزودنی طبیعی، ارتقاء ایمنی فرآورده های غذایی، تولید فرآورده های عاری از سموم قارچی و آلودگی های بیولوژیک و غیره و کاهش ۵۰ درصدی مواد غذایی تولیدی فلزات سنگین و همچنین افزایش ارزش تغذیه ای محصول  است.

در مراسمی با حضور وزیران محترم بهداشت و کشاورزی و به مناسبت بزرگداشت  روز جهانی غذا شرکت لبنیات پاستوریزه پاک آرا با دستیابی به اهداف مد نظر سازمان غذا و دارو مفتخر به کسب نشان ایمنی و سلامت برای محصول پنیر کم چرب پروبیوتیک با روش تولید فراپالایش گردید.